Головна » 2015 » Вересень » 16 » Привітали Україну піснею
9:33 AM
Привітали Україну піснею

        У ході  проведення акції «Літні зустрічі – 2015» у парку відпочинку смт. Покровське на мистецькому майданчику протягом літа, у вихідні та святкові дні, лунають слова привітання землякам та гостям селища.

         Ось і напередодні  Дня незалежності України учасники дитячого вокального ансамблю «Пролісок», вихованці вокальної студії «Світанок» районного будинку культур, на чолі з керівником В. І. Галаган подарували покровчанам і гостям селища справжнє пісенне свято. Окрасою програми став виступ юного музиканта, лауреата обласного конкурсу «Веснограй-2015» Олександра Бережного.

         Мистецтво – це сама та перлина, навколо якої єднаються люди всіх поколінь, це той чарівний світ, у якому ми живемо, мріємо. А коли своє мистецтво глядачам дарують талановита молодь і діти, які так щиро несуть від серця до серця тепло душі і радість, - це просто чудово!

         - Творча зустріч – це свято для кожного з нас. Ми даруємо всім радість, бо маємо талант, а праця і бажання – нашого успіху гарант, - красномовно розпочали зустріч ведучі свята – студентка Запорізького національного університету, майбутній філолог Анна Ковнір та студент Запорізької медичної академії Сергій Жилов.

         Яскраву та різнобарвну програму підготували до виступу учасники дитячого вокального ансамблю «Пролісок», які через сучасну естрадну пісню, українські і обрядові пісні вдало розкрили її самобутню красу.

         Ансамбль «Пролісок» був створений художнім керівником  РБК  В. І. Галаган лише чотири роки тому, та він уже має неабияку популярність серед шанувальників пісенного мистецтва. В його складі співають діти віком від шести до дванадцяти років. Цього вечора свій творчий доробок демонстрували Аня Дурденко, Саша Хотюн, Таня Кісенко, Настя Кузьменко, Даша Ільченко, Ліана Завгородня, Влада Ященко Настя Гнатенко, Влада Гайнудінова. А от Анна Дурденко, Олександра Хотюн, Влада Ященко зі сцени виступають уже як солісти.

         Окремі блоки концертної програми ще зовсім юні співачки присвятили найдорожчим людям на землі – батькам, ветеранам війни та праці, захисникам і учасникам АТО. Від щирого співу дітей на очах людей старшого покоління навіть бриніли сльози радості, що таки недаремно прожили роки на білому світі. У виконанні ансамбля звучали також веселі дитячі і жартівливі пісні.  

         Музику свого серця і приємні хвилини відпочинку присутнім подарував Олександр Бережний. Від гри на баяні та його неперевершеної артистичності в глядачів просто перехоплювало подих!

         Олександр – учень 11-го класу Покровського ліцею, випускник районної дитячої музичної школи. Отримуючи радість і насолоду від гри на баяні, він із задоволенням бере участь у всіх культурно-масових заходах, що проходять у селищі. Тож не дивно, що Олександра з його другом баяном уже добре знають глядачі і кожен його вихід на сцену зустрічають гучними оплесками.

         У концертній програмі брали участь випускники і солісті вокально] студії «Світанок» Діана Авакян, Даша Штаб, Аліна Колосок, Луіза Сафарян, Яна Подріз. Протягом багатьох років їхнім чарівним співом насолоджувалися покровчани.

         Приємно, що діти і молодь Покровського – самодіяльні юні артисти – несуть у своїх серцях вогник добра і радості. Не шкодуючи часу й енергії, вони протягом літа наполегливо готували нові програми, щоб подарувати глядачам щире слово, музику й пісні, бо мають у душах ту іскорку Божу – нести людям радість і тепло.  

 

Переглядів: 676 | Додав: CreWHsis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar