Головна » 2016 » Березень » 14 » " Національна єдність – запорука державності України "
10:06 AM
" Національна єдність – запорука державності України "

 " Національна єдність – запорука державності України "

В районному будинку культури відбувся тематичний  захід до Дня Соборності України за участю учасників клубу «Горицвіт» та «Ветеран».

Ведучі   розпочали захід «Національна єдність – запорука державності України» з довідки про історичне минуле нашої держави, тим самим поглибили знання про історичний факт злуки українського народу. Також ведучі повідали присутніх, а це переважно учні 7–х класів НВК «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1» - Покровського ліцею, що ідея соборності бере свій початок від об’єднання давньоруських земель. Учасники заходу уважно слухали виступаючих та підтримали думку, що Україна – єдина, неподільна держава.

Під час заходу Віктор Польський декламував вірш про Україну. Також всім присутнім було  продемонстровано  відео-ролик "Гордість країни. Пишаємося нею".  У виконанні народного аматорського хору «Ветеран»  прозвучала пісня «Хлопці добровольці» написана місцевими поетами:  слова О. Смородін,  музика О. Гасенко.

По закінченню заходу всім запрошеним було продемонстровано  фрагменти документального фільму «День Соборності України. День в історії».

                  

Переглядів: 563 | Додав: CreWHsis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar