Головна » 2016 » Червень » 25 » Митці Майбутнього
2:42 PM
Митці Майбутнього

9-го Червня у Міжнародний День Друзів у районному будинку культури відбулася, можна сказати, історична подія, яка поєднала в собі зусилля двох, на перший погляд, різних організацій. Це – ВПУ№75 і будинок культури. Чому історична? Тому що вперше в історії будинку культури і ВПУ№75 з моменту появи комп’ютерних технологій був проведений інтерактивний семінар на тему – «Персональна Візія розвитку суспільства» на якому доповідачами виступили учні-першокурсники ВПУ№75. Зауважу, що ВПУ№75 окрім педагогічної функції, виконує ще практично-профорієнтаційну, готуючи учнів до засвоювання таких професій, на яких акцентувала увагу Міністр Освіти і Науки Лілія Гриневич а саме – кухар, швея, тракторист і т.д. 

Учні ВПУ№75 представили глядачам свій персональний погляд на суспільні проблеми такі як здоров’я, якісна освіта та гендерна рівність. Підготували об’ємні презентації та цікаві доклади. Це, можна сказати, актив першокурсників – Владік Лазаренко, Таня Хоменчук та Настя Гасенко. Як винагороду - учні-доповідачі отримали дипломи учасників семінару та пам’ятні призи. Разом з ними як група підтримки, були їхні однокурсники та майстри. Також були присутні директор РБК Ященко О.І та методисти РБК Кушнір В. та Стальченко Н.C.

На мій погляд такі кейси необхідні і вкрай важливі щоб наша молодь була достойною, освіченою, культурною… І ми, як педагоги і культурологи докладемо до цього всіх зусиль. Також хочу подякувати спонсору нашого кейсу який допоміг в організації «солодкого» столу для учасників та глядачів. Це – магазин «Школярик» та його власниця Головко Т.М. Учасники та гості з задоволенням пригостилися солодощами та залишилися із незабутніми враженнями та спогадами. Дякуємо всім тим хто прийняв участь у нашому семінарі.

 

 iвент-менеджер

                                                                                        Вадим Даценко.

                                                                                     

Переглядів: 575 | Додав: CreWHsis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar