Головна » 2015 » Березень » 27 » Мистецька година присвячена Л.Й. Утьосова та І.С. Козловського
11:33 AM
Мистецька година присвячена Л.Й. Утьосова та І.С. Козловського

24 березня 2015 року на базі Покровського районного будинку культури відбулася мистецька година присвячена 115–річниці від Дня народження  народного артиста СРСР, відомого естрадного співака, художнього керівника і головного диригента Державного естрадного оркестру РРФСР Л.Й. Утьосова та 120–річниці від Дня народження  народного артиста Радянського Союзу та України, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка І.С. Козловського.

Присутні мали змогу прослухати розповідь місцевого поета, композитора  та керівника Аматорського народного хору ветеранів війни, праці та Збройних сил України  О.П. Гасенка про життя і творчість естрадного  співака  Радянського Союзу Леоніда Йосиповича Утьосова. Глядачам  було продемонстровано фільм–автобіографію « Л.Й.Утьосов – життя та творчість».

У ході зустрічі ведуча заходу В.І.Галаган ознайомила  учасників із біографією Івана Степановича Козловського. Присутні переглянули фото-презентацію про народного артиста Радянського Союзу та України. Також прослухали оперну партію в виконанні Івана Козловського та Галини Писаренко: «Застольная» -  опера "Травіата" та вальс в виконанні І.С.Козловського «На сопках Манчжурії».

По завершенню мистецької години учасниця вокальної студії «Пролісок» заспівала для всіх присутніх запальну пісню «Гармонія».

  

 ( перегляд фільму « Л.Й.Утьосов – життя та творчість» та розповідь -автобіографія І.С.Козловський)

( учасниця дитячого вокального ансамблю "Пролісок" співає  пісню для присутніх)

( учасники заходу - учні ВПУ № 75)

 
Переглядів: 571 | Додав: CreWHsis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar