Головна » 2015 » Серпень » 27 » Літні зустрічі-2015 "Подорож у світ музики"
8:02 AM
Літні зустрічі-2015 "Подорож у світ музики"

Музика – це найвиразніша мова.

Мова, що може без жодного слова

Людям про радість і сум розказати,

Вміє картинку без фарб малювати

В світі усьому знайде слухача

Без словника і перекладача…

А уявіть, як розквітне чудово

Музика з барвами, фарби і слова!

 

         Тихо спадає на землю теплий літній вечір… На якусь мить немов все затихло навкруги. Аж ось залунала музика, зачарувала і огорнула весь парк відпочинку, і полинула вдалечінь…

         Музика, музика, музика… Сьогодні важко собі уявити молоду, освічену, культурну людину байдужу до музики. Почуття прекрасного, естетичний смак, любов до мистецтва закладають і виховують з дитинства. Музика знаходить палкий відгук у серці кожної людини. Мову музики розуміють усі, незалежно від національності та художніх уподобань.  Вона бентежить наші душі, є засобом емоційного і духовного зв’язку між людьми.

         14 серпня у парку відпочинку на святі «Подорож у світ музики» учасники вечора привітали всіх тих, хто любить музику, хто присвятив їй своє життя, тих, хто створює і дарує її людям.

         Наш Покровський край здавна славиться талановитими музикантами. Того вечора літні зустрічі об’єднали творчих, гарних, неординарних виконавців. Учасники творчого вечора подарували інструментальну музику в живому виконанні в різних стилях  від популярної та класичної до рок-музики.

         Присутні на святі заворожено слухали виступи талановитих місцевих музикантів:

  1. Тараса Палія – флейта та саксофон;
  2. Віктора Чичикала – гітара;
  3. Сергія Проценка – гітара;
  4. Давида Коновалюка – саксофон;
  5. Кравця Дмитра – саксофон;
  6. Ірину Іващенко – скрипка зі своїми виконавцями ансамблю скрипалів «Дольче»: Лисенко Катериною, Цвіркун Діаною, Лопатко Діаною, Полягай Дариною та Проценко Іллею.

         Ведучі свята Марина Кірілова та Максим Науменко знов і знов оголошували виконавців. Свято продовжувалось. Присутні голосно аплодували. Дітлахи танцювали.  Було весело.

         Слухаючи  мелодію музичного твору, можна уявити різні образи, пірнути в океан радості, переживання, смутку та ніжності. Музика – це наша з вами душа, думка та сила. Про музику потрібно говорити, треба її уважно слухати. Треба знати, що не тільки є легка – танцювальна музика, але і музика, що змушує тихо задуматися над життям, тривожить серце і душу своєю величчю та неповторністю.

         Музиканти, які подарували цей гарний вечір відпочинку є учасниками всіх районних та обласних заходів  та концертів. Для них музика – це частина їхнього життя. Хочеться побажати їм зіграти ще багато прекрасних творів, створювати і дарувати таку чудову музику. Нехай багатий  і різноманітний світ музичного мистецтва супроводжує нас упродовж всього нашого життя!

 

Переглядів: 4626 | Додав: CreWHsis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar