Головна » 2015 » Липень » 15 » Літні зустрічі-2015
8:44 AM
Літні зустрічі-2015

         11 липня 2015 року на мистецькому майданчику у парку відпочинку смт.Покровське відбувся цікавий масовий захід, присвячений 25-річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України.  На мистецький захід зібралось чимало покровчан та гостей селища, любителів самодіяльного мистецтва. Мистецтво об’єднало всіх і дорослих, і малих в одну українську дружну родину.  

         У концерті взяли участь художні колективи Покровського РБК: хореографічна студія «Хаят-Данс», керівник Тетяна Штаб, солісти вокальної студії «Світанок», керівник Валентина Галаган та юні артисти вокального ансамблю «Пролісок», а також окрасою шоу-програми був молодий музикант-баяніст Олександр Бережний, який подарував декілька музичних творів та приємні хвилини відпочинку глядачам.

         Продовжуючи благородну справу – Дарувати радість людям! – учасники художніх колективів Покровського РБК планують і надалі продовжити протягом літа такі ж цікаві шоу-програми «Літні зустрічі-2015» на мистецькому майданчику у парку відпочинку для покровчан та гостей району, а також цікаві програми для дітей та молоді на період літніх канікул. 

      

            

Переглядів: 420 | Додав: CreWHsis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar